Elektriciteit

Nieuwbouw-renovatie

U kan bij ons terecht voor de volledige elektrische  installatie in nieuwbouw woningen, appartementen of kleine industriële bouwwerken. Ook indien u wenst te renoveren kan u een beroep doen op ons. Voor deze installaties werken wij steeds met kwalitatieve materialen van bekende merken.

Heeft u elektrische problemen , werkt het licht niet meer , springt de automaat telkens weer in de verdeelkast? U kan bij ons terecht voor alle elektrische problemen groot of klein. In sommige gevallen is de verdeelkast niet meer van deze tijd of onvoldoende veilig aan de normen van vandaag. Hiermee weten wij wel raad!

Bouwen of verbouwen? Een goede raad is om samen met je elektriciteitsplan ook een verlichtingsplan op te stellen. Wacht daar niet mee tot na de ruwbouwwerken. Anders ben je beperkt in je keuzemogelijkheden bij de renovatiewerken van een bestaand pand zijn deze opties al meer beperkt.

Een lichtplan kan u ook helpen om de woning op een prettige manier te verlichten en toch aan energiebesparing te denken. Met de juiste lampen op de juiste plekken toe te passen, kunt u met minder lampen en dus minder energie beter licht een ideale verlichting creëren. Ook het gemakkelijk uitschakelen van de lampen indien geen licht nodig is, wordt bekeken.

Verlichting en relighting

Verlichting bepaald hedendaags meer dan ooit de sfeer in een ruimte. Dit geldt niet enkel voor een handelszaak of een kantoor, maar ook in huizen , appartementen en tuinen is de juiste keuze verlichting een belangrijkste factor. Onze partners begeleiden u bij deze keuze, om naast uw persoonlijke wensen, smaak en oog voor design een zo goed mogelijke combinatie te bepalen maken onze partners gratis en vrijblijvend een lichtstudie van de verlichting voor uw woning, appartement, kantoor, handelszaak alsook tuinverlichting. Waardoor wij weten hoe de werken aan te vatten voor u realisatie.

Bij relighting wordt de verlichting herontworpen en vervangen door een efficiëntere LED-verlichting, waardoor er veel minder energie- verbruik is met hieraan gekoppeld ook minder CO2-uitstoot. Ook is het een feit dat het lichtcomfort in een positieve zin komt te staan. LED-verlichting verdient zichzelf terug op 2 jaar tijd. Als dat nu eens niet de investering waard is?

Contacteer ons vandaag nog!

Slimme woningen

Bij slimme woningen worden de technologieën in huis geregeld of om het goed gevoel van de bewoners en hun levenskwaliteit te verbeteren. Zo kunt u alle mogelijke functies (verlichting, klimaat, zonwering, huishoudapparaten, home cinema, alarmen, toegang en toegangscontrole, ...) tot de laatste mogelijkheid benutten en zelfs van op afstand bedienen. Tegenwoordig is deze toepassing geen luxe meer, maar een eigentijds instrument voor comfort, intelligent beheer, energie-efficiëntie en veiligheid.

Technics Heireman helpt u om uw welzijn te verhogen door u bij te staan in de keuze van het gepaste, volledig geïntegreerd systeem en de installatie ervan, aangepast aan uw wensen en budget, zowel voor private woningen en appartementen.

U kunt echter ook voor een eenvoudiger residentiële of industriële automatisering bij Technics Heireman terecht: het ophalen en neer- laten van rolluiken, sluiten van een hek aan woningen en zo verder…

Heb je vragen?